top of page
DSC00630.JPG

Zdravo!

Moje ime već znate :)

Bavim se videografijom i licencirani sam dron pilot.

Snimanje je moja velika strast. Nisam siguran da li bih mogao pre da se odlučim za kameru ili za dron jer mi obe daju neverovatan pogled na svet i ugao gledanja.

Dronom mogu da prikažem stvari iz ugla koji nije tako čest i svakidašnji. Trenutno koristim dva drona i mogućnosti su im neverovatne. Mavic Air 2S mogu da podignem u nebo kilometrima i snimim neverovatan prizor u 5.4K rezoluciji što zaista izgleda prelepo i kvalitetno. Sa druge strane kamera ima svoje draži sa primenom različitih objektiva. Trenutno koristim Sony A7SIII kameru na koju volim da stavim ili neki makro objektiv ili zoom objektiv. Makro objektiv mi omogućava da prikažem stvari izbliza, neverovatno izbliza! Sa zoom objektivom mogu da snimim nepristupacne delove ili divlje životinje bez uznemiravanja.

Sve što snimam volim da bude dobro stabilizovano, tako da je stabilizator kamere uvek prisutan. Takođe, rasveta je nešto bez čeka nema dalje priče ukoliko želim da postignem pravi rezultat! Omogućio sam sebi da sa sobom na teren mogu da nosim rasvetu, bilo da je snimanje u šumi ili studijski - što je velika prednost. Mogu da snimam gde god poželim.

 

Eh, sad kada sam vas malo udavio onom što mene inspiriše, red bi bio da kažem i koju rečenicu o sebi.

Obožavam prirodu, biljni i životinjski svet oko nas. U slobodno vreme sam u prirodi i snimam različite vrste biljaka i životinja. Rekreativno se bavim jahanjem i veslanjem.

Imam dva psa i sa njima istražujem i bolje upoznajem svet oko nas.

Nadam se da ste me malo bolje upoznali ili dobili sliku o meni.

Voleo bih da čujem i vidim ko stoji sa druge strane ekrana kao i kako mogu da vam pomognem u realizaciji vaših ideja!? 

bottom of page